eTwinning Okulu Olduk

12.04.2021 255

Okulumuz 2017 yılından bu yana Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile, Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından 2021-2022 yılı eTwinning Okul Etiketi Ödülüne layık görülmüştür.

Üç yıldır aktif olarak başarılı projeler yapan, mesleki anlamda kendini geliştiren, yenilikleri takip olan okulumuz; e Twinning okul başvurusunu başarılı bir şekilde tamamlayarak e Twinning okulu olmaya hak kazanmıştır.

Bu süreçte  desteğini hiç esirgemeyen Okul Müdürümüz Gasım KALAMAN' a , Okulumuz eTwinning projelerini başarılı bir şekilde yürütüp  e Twinning okulu kriterlerini yerine getirerek  bu değerli ödülü okulumuza kazandıran, emeği geçen öğretmenlerimize,velilerimize ,öğrencilerimize teşekkür ederiz.

12-04-2021