İlkelerimiz ve Stratejimiz

28.12.2012 2554

İLKELERİMİZ VE STRATEJİLERİMİZ

1-Öğrencilerimizin akla,bilime dayanarak kültürümüz içinde milli ruhumuzu,özümüzü benimsemiş bireyler olarak yetiştirmeleri için çaba harcarız

2-Kendisine, ailesine ve milletine yabancı olmayan evrensel değerleri benimsemiş bireyler olarak yetiştirmeleri için birbirimizi destekleriz.

3-Gelişim için değişimi zorunlu görürüz;bunun için sorumluluk alır,verimli çalışırız

4-Birlikten kuvvet doğacağına inanırız. Bütün çalışmalarımızı birbirimizi yüreklendirerek yürütürüz.

5-Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır; bu sebeple okulumuzda öğrenci merkezli eğitim, öğretmen merkezli derslik düzeni esas alınır

6-Öğrenciler hoşnut olmadıkları durumları öğretmenlerine söylerler. Bizim için esas felaket onların konuşmamasıdır.

7-Öğrencilerimizi bilirler ki sorunları için hep çözüm yolu aranır.

8-Ekip çalışmalarımız ve toplantılarımız; kişisel gelişmemizin, iletişimimizin yaratıcı fikirler üretebilmemizin ve katılımcılığımızın en etkili aracıdır.