ENGELSİZ FM eTwinning Projesi

Projemiz bir küresel bilinç oluşturma ve sosyal sorumluluk projesidir.

08.06.2021 714

Projemiz bir küresel bilinç oluşturma ve sosyal sorumluluk projesidir. Projemiz birkaç temel amaca hizmet etmektedir.

• İlk olarak amacımız öğrencilerimize kitap okumayı sevdirmek ve düzenli kitap okuma alışkanlığı kazandırmaktır.
  • Diğer yandan sesli okumalarını iyileştirici etkinlikler yaparken bunu güzel bir sosyal farkındalık çalışması içerisinde yapmaları sağlayıp onları topluma faydalı etkinlikler yapmaya, sosyal sorumluluk almaya teşvik etmektir.
  • Projemizin temel etkinlikleri bir radyo yayın uygulaması üzerinden her ay farklı bir edebi tür olmak koşuluyla bir eseri sesli okumalarıdır.
  • Türkiye'den 10 ortakla yürüttüğümüz projemizde , projenin seyrine ve verimliliğine bakılarak projemize yeni çalışmalarla devam edilecektir.
  • Eda Uçkunlar'ın rehberlik ettiği ENGELSİZ FM projesinde ÇAKMAK ŞEHİT MAHMUT COŞKUNSU ORTAOKULU'ndan  Beyzanur, Emine Sude, Eylül, Hilal, Rabia adlı 5 öğrencimiz  bulunuyor.

08-06-202108-06-202108-06-202108-06-202108-06-2021